Nyt

Følg med på facebook

Fynswindsurfingklub

3 months ago

Fyns Windsurfing Klub

www.facebook.com/562869130/posts/10159627516909131/?d=n ... See MoreSee Less

View on Facebook

FWK er her endnu - bare ikke helt som vi plejer.Lige nu sender vi masser af omsorgsfulde tanker ud alle vores 9.000 foreninger og vores 500.000 frivillige ildsjæle ❤️

Idrætten er hårdt ramt af corona-krisen. Udover pause i aktiviteterne rammes vores foreninger af mistede indtægter fra fx festivalerne, hvor mange knokler for at tjene penge til klubben, men også fra afholdelse af stævner, salg i boder og udsigten til vigende sponsorindtægter fra de lokale virksomheder.

Husk at bakke op om det frivillige idrætsliv - vi får i den grad brug for stærke foreninger i fremtiden ❤️
#BevægerDanmark
... See MoreSee Less

View on Facebook

Generalforsamling den 24/3 er udsat på ubestemt tid. Ny indkaldelse vil blive udsendt senere. ... See MoreSee Less

View on Facebook

#vildmedvand og sæson 2019 er så småt skudt i gang! Kig forbi klubben og se vores fede klubhus🏄‍♀️ Der er selvfølgelig mulighed for at komme en tur på vandet😉 ... See MoreSee Less

View on Facebook

⭐️⭐️UPDATE⭐️⭐️

Pladserne på nedenstående camp bliver revet væk! Vi har nu 2 pladser tilbage.

Vi ønsker en camp med helhjertet undervisning til en lille gruppe windsurfdivaer, så der bliver ikke åbnet op for flere pladser! Du skal sende mig en mail/sms/messenger med din tilmelding. Det er ikke nok at skrive her i tråden.

🏄‍♀️🏄‍♀️DIVA CAMP🏄‍♀️🏄‍♀️

Så kom den!!! Jeg har glædet mig længe til at præsentere jer for den her. En lang lækker weekend til dig med windsurf og veltilrettelagt undervisning. Det bedste er at nu er Klaus Lund med osse - efter ønske fra mange af jer. Der oveni kan du være sikker på lækker mad, der bliver serveret for dig og nattesøvn til lyden af vindens rusken i træerne.

Fik jeg sagt at jeg glæder mig??!!

Kærligst Mette.
... See MoreSee Less

View on Facebook